Gabrielse Architectuur bestaat 10 jaar!

Afgelopen maand bestond Gabrielse Architectuur al weer 10 jaar! Maart 2010 startte ik mijn bedrijf en ik ben nog steeds blij dat ik die stap toen genomen heb. In al die jaren heb ik heel veel geleerd en verschillende ervaringen op gedaan. Zo ben ik er na een aantal jaren achter gekomen dat ik mezelf meer wilde gaan focussen op het ontwerpproces. Door stabiele samenwerkingen aan te gaan met andere bouwkundige bureaus is deze wens uiteindelijk uitgekomen. 

Daarnaast heb ik een professionele band opgebouwd met de verschillende overheidsinstanties waardoor de processen bij bijvoorbeeld gemeenten en waterschappen soepeler kunnen verlopen. 

Zeer dankbaar ben ik voor al de leuke mensen en opdrachtgevers die ik heb mogen ontmoeten en waarvoor ik tal van mooie projecten heb mogen uitvoeren. Tijdens mijn studie droomde ik ervan dat de ontwerpen die ik maakte daadwerkelijk uitgevoerd zouden worden, dit leek toen een utopie. Nu zoveel jaren later, en zoveel ervaringen rijker, ben ik iedere keer bij een nieuwe realisatie weer trots dat deze droom daadwerkelijk is uitgekomen. Hieronder laat ik een selectie zien uit de projecten die de afgelopen 10 jaar zijn uitgevoerd. 

Deze mijlpaal in het bestaan van Gabrielse Architectuur was niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen van de opdrachtgevers, mijn directe collega’s en de steun van familie en vrienden… 

 

BEDANKT!