Gabriëlse Architectuur

Gabriëlse Architectuur is een jong ontwerpbureau met creatieve oplossingen en een persoonlijke aanpak. Het bureau is opgericht door Astrid Gabriëlse, een gediplomeerd architect, afgestudeerd aan de TU/e met een HTS-achtergrond. Het enthousiasme en de strijdlust van deze jonge professional met verschillende disciplines zorgen samen met een aantrekkelijk tarief dat Gabriëlse Architectuur zich kan onderscheiden.

Iedere opdrachtgever heeft unieke eisen en specifieke wensen. Gabriëlse Architectuur gaat daarom samen met u op zoek naar een passend ontwerp, goed luisteren naar u als opdrachtgever staat hierbij voorop.

Gabrielse Architectuur vindt het ook belangrijk om samenwerkingen aan te gaan met andere professionals, om elkaar aan te vullen en van elkaar te leren. Wij werken daarom regelmatig samen met verschillende soorten partijen om u te voorzien van een zo uitgebreid en succesvol mogelijk eindresultaat.

Partners

Poerstamper Bouw - Contek Serooskerke - Bouwbedrijf Veere - Bouwbedrijf Zeeland 

Astrid Gabriëlse staat geregistreerd in het Bureau Architectenregister
onder het registratienummer: 1.110101.002


Op al onze werkzaamheden is de DNR 2011 van toepassing. Dit is De Nieuwe Regeling 2011 "Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur". U kunt de DNR 2011 downloaden via deze link:

DNR 2011